
مقالات مفید - سایت اطلاعات عمومی، دانستنیها ،آیا می دانید، معلومات عمومی ، نام های ایرانی ، جشن های ایرانی ، آیین ها و مراسم مقالات تاریخی
گزارش تصویری جالب از افراط گری در ایران
کد مطلب : 4885زمان مطالعه : 5 دقیقه
شدید علیه طرفداران دکتر مصدق از جمله حمله به مراکز,جمله حمله به سفارت انگلستان حمله به رئیس مجلس,نهایت منجر به کودتای 28 مرداد می شود نکته,ترور سعید,حمله به س
مجله چلچراغ: آن مرد در باران نیامد. آن مرد با اسب هم نیامد ... از راه دوری آمد که به ینگه دنیا معروف است؛ همانجایی که آسمانخراش ها و لامپ های رنگارنگ نئونش، خیابان های شلوغ و پرترافیکش، هالیوودش و ... و کاخ سفید و سیاست های غیردوستانه اش، سال هاست که در ذهن هم نسلان من و تو علامت های پرسش و تعجب بی شماری را نقش زده است.
آن مرد آمد، همانطور که مرد پیش از او هشت بار این مسیر را رفت و آمد اما این مرد وقتی آمد، دیگر کمتر کسی در شوک سخن گفتنش مانده بود. کلامش در آن سالن گردی که میان آسمان خراش ها احاطه شده، طنینی از آرامش داشت. کلامش شاخ و شانه نداشت، تمسخر و استهزا هم نداشت؛ نشانی از خط و نشان هم نداشت؛ چهره اش گشاده بود و مصمم؛ با اتکا به عزت

سینما رکس آبادان مرداد 1357؛ سینما رکس آبادان آن شب نه تنها فیلم مبتذل نشان نمی داد، بلکه یکی از مشهورترین فیلم های سینمای آوانگارد زمان شاه، «گوزن ها» را نشان می داد. این نکته به علاوه اینکه در سینما از بیرون قفل شده بود که مردم نتوانند فرار کنند، سوال ها و ابهامات زیادی همان موقع به وجود آورد که به راستی مسبب آتش زدن سینما رکس آبادان چه کسانی بودند؟ محاکمات متهمان بعد از انقلاب هم نتوانست به رفع ابهامات آتش سوزی سینما رکس کمک کند.
این هم یکی دیگر از ضربات سازمان مجاهدین (منافقین) به انقلاب بود. شهید حجت الاسلام دکتر محمدجواد باهنر، نخست وزیر دولت شهید رجایی و عضو شورای انقلاب انصافا یکی از معتدل ترین رهبران انقلابی بود. شهید رجایی، رئیسی جمهور البته رادیکال تر بود، اما دکتر باهنر در کنار او می توانست یک تعادلی در قوه مجریه به وجودآورد.
گروه های خودسر با نفوذ در بدنه وزارت اطلاعاتت دست به قتل عده ای از نویسندگان و روشنفکران زدند
حمله به سینماهایی که فیلم هایی را به نمایش گذارده اند که عده ای با آن مشکل دارند، از پدیده های


ترور سعید حجاریان اوج خشونت مخالفان علیه اصلاحات و دولت خاتمی بود. آنچه از خود این ترور اسفناکتر بود، برخی سخنان و موضع گیری های تایید آمیز مخالفان اصلاحات در توجیه اقدام سعید عسگر، عامل ترور و همکارانش بود. البته وقتی خشونت تقدیس می شود، خیلی هم نمی توان «ترور» را محکوم کرد.
ترور دانشمندان و دست اندرکاران فعالیت های هسته ای

حمله به مراسم سخنرانی سید محمد خاتمی؛ تاسوعای 1388، حسینیه شماره یک جماران
سخنرانی علی لاریجانی در مراسم سالروز 22 بهمن؛ حرم حضرت معصومه (س) در قم
سخنرانی حسین صفار هرندی، وزیر اسبق ارشاد
پرتاب کفش به رئیس جمهور که چرا با اوباما صحبت کرده، می تواند اتفاقا قابل قبول باشد اما صد افسوس که خیلی از این اعتراضات از جمله حمله به سفارت انگلستان، حمله به رئیس مجلس در قم، حمله به وزرای دولت اصلاحات و ... خیلی هم خودجوش و اصیل نبوده، بلکه بعدا معلوم شده که از مراکز سیاسی خاصی برنامه ریزی شده بوده اند.
گردآوری اطلاعات عمومی آکاایران