دلایل اختلال درشبکه های اجتماعی
هرچند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی یک ماه اخیر و در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص کند شدن وایبر,اعلام کرده که این اختلالات ربطی به وزارتخانه ندارد اما بر
هرچند  وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی یک ماه اخیر و در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص کند شدن

ضرر OTT ها به ,شبکه های اجتماعی, اپراتورهای موبایل, وایبر,ارتباطات و رسانه ها

بازار کم رونق OTTهای ایرانی

 مرکز تحقیقاتی Strategy Analytics در گزارشی اعلام کرده که به دنبال افزایش رقابت اپراتورهای تلفن همراه برای عرضه خدمات پیام رسان با شرکت های عرضه کننده سرویس های اینترنتی رایگان پیامکی از جملهWhatsApp، Line Messenger وWeChat درآمد اپراتورهای جهانی از سرویس پیام های متنی و چند رسانه ای تا سال 2017 میلادی 20 درصد کاهش می یابد. در این شرایط بسیاری از اپراتورهای موبایل در دنیا برای جبران ضرر خود در حال همکاری با فعالان بخش OTT هستند تا با کمک تولید محتوا و همچنین تشویق کاربران به استفاده از دیتای موبایل برای کار با این اپ ها ضررهای خود را جبران کنند.
اما در ایران به دلیل محدودیت های تحریمی اپراتورهای تلفن همراه کشور امکان برقراری ارتباط با OTTهای خارجی را ندارند. همچنین در این زمینه نیز تعداد اپلیکیشن های ایرانی به اندازه انگشتان یک دست نمی رسد.
راسخ، تولید کننده اپلیکیشن موبایل، عدم تمایل برنامه نویسان ایرانی به تولید OTTهای بومی را به عدم اطمینان کاربران ایران به آنها به خاطر بحث امنیتی و همچنین فراهم نبودن زیر ساخت های لازم در این زمینه ارتباط می دهد. به گفته وی OTTهای داخلی فاقد سرعت و امکانات کاربردی هستند و به همین دلیل کاربران ایرانی را نمی توانند به سمت خود جذب کنند.
اما مهدی داوری، مدیرعامل اپ پیام رسان بیسفون، معتقد است صحبت از عدم اطمینان کاربران ایرانی به پیام رسانان اینترنتی داخلی، جوی است که از خارج کشور به کاربران داده می شود. به باور وی سطح اطمینان و یا خطر پذیری OTTهای داخلی و خارجی در یک سطح است و نمی توان در این زمینه تفاوتی برای آنها قائل شد.
او در ادامه می افزاید: « نباید انتظار داشت بیسفونی که نزدیک به 6 ماه فعالیت کرده از نظر کارایی با وایبری که حدود 4 سال در این حوزه فعالیت داشته برابری کند. با این حال OTTهای داخلی فعلی  هم از نظر امکانات و هم به دلیل استفاده از اینترنت داخلی از سرعت بالاتری برای انتقال پیام  برخوردار هستند.» براساس اعلام داوری، بیسفون در حال حاضر یک میلیون و 200 هزار کاربر دارد که 70درصد آنها در این شبکه فعال هستند.
فعالان حوزه تولید اپلیکیشن در ایران بر این باورند که برای رشد اطمینان کاربران ایرانی به استفاده از OTT های داخلی نیاز به قانون گذاری خاص و حمایت بیشتری از طرف دولت است.

 بخش ارتباطات تبیان


منبع : tebyan.net

منبع : بخش اطلاعات عمومی آکاایران
برچسب :