مشکل تلگرام کجاست؟!
چند ماهی از کندی و اختلال وایبر می گذرد و این روزها اکثر کاربران تلگرام نیز از کاهش کیفیت دسترسی به این نرم افزار و گاهی اختلالات مختلف آن خبر می دهند,

 

چند ماهی از کندی و اختلال

به دنبال ایجاد مشکلات مختلف در دسترسی به تلگرام

اما زمانی که مخابرات هم از زیر بار این موضوع شانه خالی کرد این سوال پیش آمد که شاید دلیل اختلالات شبکه های اجتماعی و بخصوص وایبر و تلگرام به شرکت ارتباطات زیرساخت مربوط شود.
اما محمود خسروی - مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت - و معاون وزیر ارتباطات نیز این موضوع را رد کرده و با تاکید بر اینکه مشکل زیر ساختی خاصی در این حوزه وجود ندارد این احتمال را مطرح می کند که این مشکلات از سوی خود این شرکت ها باشد و به عنوان مثال خود شرکت وایبر و تلگرام در این زمینه اختلال داشته باشند.
اما در نهایت طی یک سال گذشته با افزایش دسترسی مردم به اینترنت پهن باند موبایل (4G و3G ) استقبال کاربران از شبکه های اجتماعی موبایل و گوشی های هوشمند به طور مستمر افزایش یافته است.
حال اگرچه آمار دقیقی در خصوص تعداد کاربران هر یک از این شبکه های اجتماعی به تفکیک اعلام نشده اما به هر حال این مساله از سوی وزیر ارتباطات اعلام شده که در کشور پیش از 25 میلیون نفر از گوشی های هوشمند استفاده می کنند که قاعدتا بخش قابل توجهی از این افراد برای کاهش هزینه های ارتباطی هم که شده به سوی نرم افزارهای رایگان ارتباطی خواهند رفت.
از سوی دیگر وزیر ارتباطات پیش از این به کرات اعلام کرده که به دلیل موضوعات اقتصادی هیچ یک از این شبکه ها فیلتر نخواهند شد. حال باید دید با این شرایط آیا استمرار فعالیت این شبکه ها در ایران همچنان با کندی ها و اختلالات مقطعی و گاهی دائمی مواجه خواهد بود یا کاربران ایرانی نیز مانند دیگر کاربران دنیا می توانند با خیال راحت به انتخاب چند شبکه خاص پرداخته و فعالیت خود را از طریق آنها و البته بدون نگرانی از توقف فعالیت این نرم افزارها دنبال کنند.

 

بخش ارتباطات تبیان

منبع : tebyan.net

منبع : بخش اطلاعات عمومی آکاایران
برچسب :